2011. február 24., csütörtök

And the Oscar goes to...

Már csak három nap van hátra a világ leghiresebb dijkiosztásáig ami nem más mint az Oscar, amit az Egyesült Államok Filmművészeti és Filmtudományi Akadémiája 83-ik alkalommal rendez meg. Az egész világ evvel az eseménnyel van ezekben a napokban elfoglalva.

Persze az arab országokat leszámitva, hisz itt nagyon nagy feszültségek vannak, főleg Libiában ahol Gaddafi ezredesnek a 41 éve tartó hatalma most nagyon veszélyeztetve van a tüntetések miatt. De nem is csoda, hisz nyilvánosságra lett hozva többek között, hogy az öt fia közül az egyik, Maria Carei-nek 1 millió dolcsit fizetett csak azért, hogy elénekeljen 4 dalt egy általa megszervezett bulin. A nagy hirportálok a többi testvérről is igencsak sok érdekességet irnak.
És természetesen leszámitva az Új - Zélandi katasztrófa súlytotta területet ahol a 6,3-as erösségű földrengés számtalan áldozatot követelt és rettenetesen sok kárt tett.



Véleményem szerint idén egy film sem tudja megközeliteni a tavalyi győztest (szerintem) az Avatar-t (igaz sem a legjobb film cimet sem a legjobb rendezői dijat nem ő nyerte meg), legalábbis ami a nézettségi és bevételi rekordot illeti, hisz minden idők legnézettebb filmévé vált, ledöntve minden addigi rekordot. A legjobb film kategoriában érdekes, hogy az idén 10 filmből lesz a kiválasztás. Nagy esélyes a „ Social Network” (A Közösségi Háló”), de mivelhogy mindig nagyok a meglepetések nagy érdeklődéssel várom.

Ki lesz 2011 legjobb szinésze, talán újra Jeff Bridges, vagy a nők közül Annette Bening, Nicole Kidman (aki sokat  panaszkodot mostanában, hogy már elég régota nem nyert semmi komolyabb dijat) vagy talán a Natalie Portman?
Vagy ki viszi el a legjobb rendezői dijat? De ki fogja viselni a legdrágább ékszert, kié lesz a legklasszabb ruha, kinek frizurája fog legjobban bejönni? Hát ...majd elválik minden 27.-én a vörös szőnyegen.

Ha gondolod, ird meg véleményed  az üzenőfalra.Folytatódik...

Nincsenek megjegyzések: