2011. február 6., vasárnap

Sikerélmény.


Gyermekkorom óta egyik kedvenc hobbym a fotózás. Régi fényképezőgépeimet még a mai napig is féltve őrzöm és a velük készitett monokrom képeket örömmel nézem vissza, hisz felidézi gyermekkoromnak nagyon szép pillanatait.
Az évek elteltével a gépekben a fehér fekete filmeket a szinés képformátumú filmek váltották fel. Gyermekeim első éveinek képei még igy vannak megörökitve, de a digitális korszak elkerülhetetlenül engem is utolért. Igy az utolsó 7 évnyi digitális fotózás végre meghozta az igazi sikerélményt.



A You Tube -ra feltöltöttem  első  videomat,  ami az elmúlt kb. 5 év virágaimról készitett legszebb képeiből áll. Meglepetésemre,  a video közzétevése után, egy nagyon kedves és elismerő levelet kaptam egy ismeretlen megtekintötől, amiből csak egy rövid részt idézek: 


“ Your videos were amazing, I couldn't believe how well done they were when I was finished watching. Honestly, your videos have a real personality, so much more than some of the other stuff on here.
Your videos were so good that I found myself watching them twice. It's so frustrating seeing unoriginal copycats getting top views when there are so many new and fresh videos like yours out there. “



Köszönettel tartozom e sorok irójának. Gondolataival még jobban ösztönöz, hogy további képsoraim mielöbbi feltöltésre kerüljenek.A fent látható két virágról hamarosan irni fogok bővebben, mivelhogy mindkettő a kedvenceim közé tartozik és védett, ritka növények. 


A videót megtekintheted  itt.




Nincsenek megjegyzések: