2011. március 1., kedd

Eddig sohasem hallott szavak az Oscar gála történetében_ 2


A vörös szőnyegen természetesen a luxus és az elegancia dominált, a női divatot nézve az idén a legkedvelttebb szinek közül az igen kihivó  piros és az ezüst metál dominált. A pirossat kedvelők között a megemlithetjük szép Sandra Bullockot, aki Vera Wang által tervezett szuper klassz ruhát viselt, vagy a Versace ház által készitett piros ruhát viselő Jennifer Hudsont, és ugyszintén az egyszerű de mégis nagyon szexi, Celvin Klein által készitett ruhát viselő Jennifer Lawrencet.

A mindig menő ezüst metál szinkombinációt ugyszintén sok sztár választotta mint pl. a hibátlan megjelenésű Halle Berry, a Barbie babának nevezett Gwyneth Paltrow (tervezője C.Klein). 
Celine Dion,  Armani Pirivé kollekciójából választotta ruháját és a vörös szőnyegen nem csak Ö ragyogott, hanem a nyakán levő gyémántokkal diszitett ékszer is amit a Van Cleef & Arpels-től rendelt. adésként megható pillanatokat nyújtott amikor mesterfokon énekete el a “Smile” cimű dalát.
Igaz kivételek is voltak akik más szinkombinációt vállasztottak.  Közülük megemliteném pl. Natalie Portman nagyon szép lila ruháját amit jól kombinált a gyönyörű Rubellit diszitésű rózsa csiszolású gyémánt fülbevalóival, (ugyanaz a cég készitette mint Anne Hathaway által használt ékszereket). Mindezed az est  egyik legszebb nöjévé varázsolták.
Más nők pedig mint pl. a bombázó Camila Alves a fekete szin mellett döntött, akinek gyönyörű ruháját KaufmanFranco tervezte, vagy Donald Trump magnátus felesége Melania is a sima feketét vállasztotta amit Dolce & Gabbana tervezett.
A szőke szexszimból Resse Witherspoon, aki elegáns ruhájának a fekete/fehér sáv szinkombinációt vállasztotta, Giorgio Armani tervezésével, és amiben mindenki örömére pompásan nézett ki.
Mig a kihivó Penelope Cruz a L’Wren Scott divattervező által készitett csodás vörös ruháját viselte, Javier Bardem büszkeségére és Fülig Jimmy stilusú mosolyára. Végül de nem utolsó sorban a Neem Khan által készitett Art Deco ruha , aminek csillogása  káprázatósá tette Annette Bening-et aki amúgy is a toppon volt.
Véleményem szerint férfiak közül Robert Downey Jr. ez alkalommal még a hires Matthew McConaughey-t is leverte eleganciában, ,  mig a legjobb férfi főszereplő cimet megnyerő Colin Fifth (A király beszéde) is igen szorosan követte őket nembeszélve csinos feleségéről, Liviarol aki Tom Ford tervezte ruhájával még fényesebbé tette a ceremoniát.


A képek megtekintéséhez katt ide.


A 83. Oscar-gála (parciális) kitüntetettjei.

Legjobb animációs film
“ Toy Sory 3”(Lee Unkrich)

Legjobb fimzene
 “ The Social Network” (A közösségi háló) (Trent Reznor és Atticus Ross)

Legjobb betétdal
“We Belong Together” (Toy Story 3 - Randy Newman)

Legjobb rendező
Tom Harper (A király beszéde)

Legjobb szinésznő
Natalie Portman – “Black Swan” (Fekete hattyú)

Legjobb szinész  
Colin Firth – “The King’s Speech” (A király beszéde)

Legjobb film
A király beszéde (Iain Canning, Emile Sherman és Gareth Unwin)

A kitüntetések teljes listája  megtekinéséhez katt ide. 

Nincsenek megjegyzések: