2011. március 1., kedd

Eddig sohasem hallott szavak az Oscar gála történetében_1



Gyakorlatilag az eddig megtartott 82. dijkiosztáson még soha nem volt precedens, hogy csúnya szavak elhangzodjanak valamelyik résztvevő szájából. Hát a 83.- on ennek is eljött az ideje. Tulajdonképpen a legjobb női mellékszereplői Oscar dij nyerteséről Melissa Leo-ról van szó, akinek köszönő beszédének egyik szavát (kiejtése után még saját maga is meglepödött azon amit mondott) cenzurázni kellett.

Tulajdonképpen nagy szégyenére a F..k szóról beszélünk, de viszont  nagy megtiszteltetésére átvehette a 24 karátos aranyal bevont szobrocskát a 94 éves hires mestertől, Kirk Douglas-tól. Ami az öltözetét illeti messzemenőleg sem volt a toppon, a divat nagyjai igen kitikusak voltak vele, ruháját nagy csipkés abroszhoz hasonlitották. Mellissa–hoz hasonlóan Helena Bonham Carter is és Cate Blanchett is nagy kritikáknak lettek kitéve a kevésbé divatos ruhájukkal kapcsolatosan.

Ugyszintén, ahogyan  a kritikusok beszéltek az eseményekről nem csak ezek az egyedüli bakik, hisz a két “ceremóniamestert” is sok kiritika érte. Többek között, hogy nem igen illettek össze ez alkalommal.  Anne Hathawayt, akit amugy nagyon dicsértek, “bájos és kariszmatikus” jelzőkkel illettek. Divatos piros Valentino által tervezett ruháját is igencsak kamelték, nembeszélve a nyakát és kezét diszitő 94 karátos gyémánt nyaklánc és gyűrű, a hires “Lucida Star”-szett (Tiffany&Co) , amelynek az ára csekély tiz millió dolcsi.
Ami a társát illeti, James Franco-t abszolut nem nézték jó szemmel ez alkalommal és személyére a “zaklatott és fásult” jelzők kerültek, hisz senki sem volt vele megelégedve.


A képek megtekintéséhez katt ide.

Nincsenek megjegyzések: