2011. augusztus 10., szerda

Belső dizájn


A válság miatt manapság az  apartmanok eladása a háttérbe szorult. Azok a személyek akik mégis meg tudják engedi ezeknek a vásárlását, inkább a tágas, nyílt apartmanokat választják. A látványterv a legtöbb esetben a kiinduló pontja mindennek, legyen az kertes ház, beltéri design, egyedi bútor, falak meg különféle burkolatok színe vagy az ambientális fény, vagy akármi más.





Ebben a rohanó és innovatív modern technologiában a lakberendezési tárgyak, kellékek egyre professzionálisabbak lettek. Bizonyos nyugati országokban ahol a lakáskultúra jobban ki van alakulva és ahol az emberek életigénye jóval nagyobb,  no meg persze a szükséges tőke is megvan ehhez, gyakorlatilag már digitálisan, okostelefonokkal állítnak be mindent otthonukban. 






A szoba hőmérsékletének prefferenciális beállításától kezdödően a bioetanolos kandalló begyújtásáig, a motormeghajtású redőnyök, sötétítők szabályozásától a napelemek automatikus napraállásáig stb ...  Kisméretű lakásokban egyre többen alkalmazzák a tágas, nyilt tereket, és olyan beltéri dizájnt választanak ahol a konyha  összeölvad a nappalival, egy igen kellemes teret képezve. 






Manapság fontos az ember egészségére nézve a megfelelő kényelem és a stresszmentes otthoni nyugalom. A színeknek is igen nagy szerepük van a környezetünkben és természetesen figyelembe kell venni az idei trendeket is,  mint például az év színét.  A rozsaszínnek egyik árnyalata lett 2011-ben az év színe (Pantone szerint) ami egész évben dominálni fogja a divatot, az úgynevezett loncvirág szín ( angolul: Honeysucle).


2019-es futurisztikus vizió itt.

Folytatódik.

Nincsenek megjegyzések: